Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden

Op verschillende plekken in Deventer voert de gemeente groot onderhoud uit. Bijvoorbeeld wegwerkzaamheden of herinrichting van een wijk of straat. Doel van deze werkzaamheden is Deventer schoon, leefbaar, veilig en nog knapper te maken.

Hieronder vindt u een overzicht van grote werkzaamheden in de gemeente Deventer. Klik op de projectnaam voor meer informatie. Kleinere werkzaamheden vindt u onder Nieuws. Op de kaart vindt u alle werkzaamheden.

Een overzicht van de geplande werkzaamheden vindt u in het Meerjaren onderhoudsplan (MJOP-MIND). Dit onderhoudsplan is door het college van burgemeester en wethouders vastgesteld.

Bronsinklaan

De gemeente heeft in 2022 de werkzaamheden aan de Bronsinklaan fase 1 uitgevoerd. In 2024 wordt naar verwachting fase 2 uitgevoerd. Bewoners kunnen reageren op het voorlopig ontwerp voor fase 2.

Lees meer

Deltabuurt

Gemeente Deventer voert groot onderhoud uit aan straten in de Deltabuurt. De werkzaamheden aan de Douwelerwetering en een deel van de Haringvlietstraat zijn klaar. We gaan nu bezig met het andere deel van de Haringvlietstraat en de Volkerakstraat.

Lees meer

Noorderplein

We gaan de rotonde op het Noorderplein opnieuw inrichten. Deze rotonde is onderdeel van 1 van de routes van het hoofdfietsnetwerk van de gemeente Deventer.

Lees meer

Spijkerpad

In 2020 is de gemeente Deventer gestart met de voorbereidingen voor een reconstructie van het Spijkerpad. Dit proces heeft een poos stil gelegen. Ondertussen is gewerkt aan een profiel voor de hele wijk Tuindorp en is het project van de straat weer opgepakt.

Lees meer

Tjoenermarke

De komende jaren gaat de gemeente aan de slag met de openbare ruimte in de wijk Tjoenermarke in Diepenveen.

Lees meer

Verbreding A1

De A1 bij Deventer wordt verbreed.

Lees meer