Deltabuurt

Aannemer Gerrit Flierman BV gaat 23 augustus 2022, na de bouwvak, van start met de werkzaamheden. Er is onderhoud aan de straten Haringvlietstraat (voor de huisnummers 112 – 138) en Douwelerwetering (voor de huisnummers 61 -101) van start.

De gemeente Deventer gaat onderhoud uitvoeren aan de straten Douwelerwetering (gedeelte voor de flat met huisnummers 61 -101) en de Haringvlietstraat (gedeelte voor de flat met huisnummers 112 – 138) en het binnenterrein. De riolering in de straat wordt vervangen, bestrating wordt vernieuwd of recht gelegd en er worden maatregelen genomen die zorgen dat het regenwater bij harde buien goed wegloopt naar de groene gebieden, die dat in tijden van droogte weer nodig hebben. Het binnenterrein tussen de woonblokken wordt ook deels meegenomen.

In september vorig jaar hebben we tijdens een informatieavond het 1e schetsontwerp laten zien. De reacties die we van bewoners hebben gekregen, zijn zoveel mogelijk verwerkt in het definitief ontwerp (pdf, 2 MB). Bekijk alle vragen met antwoorden (pdf, 150 KB) die tijdens de informatieavond zijn gesteld. Er is ook informatie over wadi's (pdf, 290 KB).

Naar verwachting gaat half/eind juni de aannemer aan het werk. Dit gebeurt in fases, zodat woningen in elk geval te voet bereikbaar blijven. Ongeveer 1,5 week voor de start van de werkzaamheden, ontvangen bewoners en omwonenden een brief met extra informatie.

Contact

Heeft u vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met:

  • Martin Willemink (Gerrit Flierman BV) via telefoonnummer 06 - 12 99 10 43
  • Peter van Oostrum (Gemeente Deventer) via telefoonnummer 14 0570

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook.