Deltabuurt

Eind 2020 gaan we beginnen met werkzaamheden in de Zwinstraat, Wielingenstraat 1-13 en Zandkreekstraat. Aansluitend willen we de Douwelerwetering noordoost (deel tussen Zandkreekstraat en Deltalaan) ook meenemen.

In juni 2020 is het eerste schetsontwerp aan de bewoners gepresenteerd. Bewoners konden op dit schetsontwerp reageren. Met hun suggesties en tips hebben we nu een definitief ontwerp gemaakt. Zo hebben we bijvoorbeeld een verkeersdrempel halverwege de Zandkreekstraat toegevoegd. Ook komen er 2 extra parkeerplekken in de buurt van de garageboxen aan de Zwinstraat.

Ontwerp bekijken

Het definitieve ontwerp en het eerdere schetsontwerp kunt u hieronder downloaden.

Bewonersbijeenkomst

Op 29 september organiseren we een bewonersbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteren we het definitieve ontwerp. U kunt uw vragen stellen aan medewerkers van de gemeente en van Buro Hoogstraat, dat het ontwerp in opdracht van de gemeente heeft gemaakt.

De bijeenkomst vindt plaats op het grasveld aan de Zandkreekstraat/Zwinstraat. In verband met de coromamaatregelen vragen u om zoveel mogelijk alleen te komen en in het toegewezen tijdblok:

  • bewoners Zwinstraat: 18.30 tot 19.00 uur;
  • bewoners Zandkreekstraat en Wielingenstraat 1 - 13: 19.00 tot 19.30 uur;
  • bewoners Douwelerwetering noordoost: 19.30 tot 20.00 uur.

Planning werkzaamheden

De planning is om in 2020 met de werkzaamheden te starten. Hierover informeren wij bewoners vooraf.

Vragen?

Heeft u vragen en kunt u niet langskomen? Bel of mail dan met Remke van Kleij, projectassistent bij de gemeente Deventer. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 - 1046 5433 of via e-mail r.van.kleij@deventer.nl.

Blijf op de hoogte

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.