Logo Deventer wordt nóg knapper!

Fietspad Spanjaardsdijk Schalkhaar

Op het fietspad op de Spanjaardsdijk is het asfalt beschadigd. We vervangen dit asfalt door beton. Ook verbreden we het fietspad. Zo is het fietspad weer veilig voor fietsers.

Beton voorkomt dat boomwortels door het pad drukken. In de toekomst is er dan minder onderhoud nodig. 

 

Wat kunt u verwachten?

We proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te voorkomen. Door de weg op te delen in korte stukken (fases), beperken we de overlast.

  • Fase 1: start op 5 februari 2024 en duurt naar verwachting tot begin april 2024
  • Fase 2a: duurt van half maart 2024 tot en met eind april 2024
  • Fase 2b: duurt van begin april 2024 tot en met begin juni 2024

Kaartje met daarop aangegeven de 3 fasen van de werkzaamheden

 

Omleidingen

We sluiten de Spanjaardsdijk af voor doorgaand verkeer. Er zijn omleidingen. Aanwonenden en bestemmingsverkeer (zoals de vuilnisophaaldienst en pakketbezorgers) mogen wel gebruikmaken van de weg. Ook de bussen mogen onze werkzaamheden passeren.

Fietsers maken gebruik van de rijbaan op de Spanjaardsdijk. 

De Garderegimentsweg blijft bereikbaar vanuit de westkant via Schalkhaar. Zo zorgen we ervoor dat minder verkeer op de plek van de werkzaamheden richting de rotonde N348 gaat.

 

Meer informatie via de app

De aannemer houdt u graag op de hoogte. Deze geeft informatie over het project via de app Schagen Infra. Deze app kunt u gratis downloaden via de App store of Google Play. U vindt de app ook via de QR-code hieronder. Als u klikt op Spanjaardsdijk, dan volgt u het project. 

Scan de QR-code om de app Schagen Infra te downloaden vanaf de App Store of Google Play

Via de app:

  • vindt u meer informatie over de voortgang van de werkzaamheden
  • kunt u foto’s bekijken
  • een enquête invullen
  • contact opnemen met Schagen Infra

 

Contact

De uitvoerder is Henk Kroneman. Heeft u vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op via h.kroneman@schageninfra.nl. Op werkdagen kunt u hem tijdens kantooruren ook bellen via telefoonnummer 06 – 21 99 19 41.

Voor vragen over het ontwerp, kunt u contact opnemen met de heer Schutte van de gemeente Deventer. U bereikt hem via telefoonnummer 14 0570.