Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden Koerkampsweg, Schooldijk en Doldermansweg

Het asfalt op de Koerkampsweg, Schooldijk en Doldermansweg in Lettele is beschadigd door wortelopdruk. We gaan het asfalt vervangen door beton.

Beton voorkomt dat boomwortels in de toekomst de rijbaan opdrukken. Op deze manier heeft de weg in de toekomst minder onderhoud nodig. We maken de rijbaan weer veilig voor alle weggebruikers.

 

Wat kunt u verwachten?

De start van de werkzaamheden is op maandag 3 juni. Het werk duurt naar verwachting tot eind juli 2024. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk en kunnen daarom langer duren dan gepland.

 

Omleidingen

  • Verkeer voor de Schooldijk en Zandbelterweg wordt omgeleid via de Linderweg.
  • Verkeer voor de Koerkampsweg gaat via Lettele en Bathmenseweg.
  • De fietsknooppuntenroute en de Sallandroute wordt omgeleid.

Bekijk de omleidingen online. Hier ziet u ook op welk deel van de Koerkampsweg, Schooldijk en Doldermansweg de werkzaamheden zijn.

 

Contact

Aannemer Hoornstra Infrabouw voert de werkzaamheden uit. Lucilla van den Brink is de uitvoerder. Heeft u vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op via lucilla@hoornstra-infrabouw.nl. Op werkdagen kunt haar tijdens kantooruren ook bellen via telefoonnummer 06 – 45 46 51 79.

Voor vragen over het ontwerp kunt u contact opnemen met de heer Peter Linthorst van de gemeente Deventer. U bereikt hem via telefoonnummer 14 0570 of pja.linthorst@deventer.nl.