Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden Gemaal Terwolde (Bandijk)

Van februari 2024 tot en met juni 2026 zijn er werkzaamheden bij het Gemaal Terwolde (Bandijk 23 en 25).

Tijdens de werkzaamheden geldt er eerst een snelheidsbeperking. Daarna is de Bandijk ter hoogte van het Gemaal Terwolde (Bandijk 23 en 25) afgesloten voor al het verkeer. 

 

Omleiding

Vanuit Deventer bereikt u Terwolde dan via de N344. Deze omleiding geldt voor gemotoriseerd verkeer. De omleiding voor fietsers gaat via De Wijk.

 

Toekomstbestendig

De werkzaamheden zorgen voor toekomstbestendig waterbeheer in de gemeente Voorst. Daarnaast worden de monumentale gebouwen gerestaureerd en krijgen het voormalige stoomgemaal en de bijbehorende schuur een nieuwe functie.

 

Meer informatie

Kijk voor de actuele projectinformatie op de website www.waterinpoldernijbroek.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Maaike van Scheppingen van Waterschap Vallei en Veluwe. Zij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 06 – 83 07 68 52 en e-mailadres gemaalterwolde@vallei-veluwe.nl.

Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Waterschap Vallei en Veluwe. Stuur een e-mail naar gemaalterwolde@vallei-veluwe.nl.