Holterweg/Salomonszegel

De Holterweg pakken we aan. Op verschillende plekken knappen we het asfalt op. Ook verbeteren we bepaalde verkeerssituaties. Nu zijn de kruising Holterweg/Salomonszegel, de Salomonszegel en het fietspad Holterweg aan de beurt.

Van maandag 4 november tot en met woensdag 4 december gaan we aan de slag met:

  • de kruising Holterweg/Salomonszegel

De asfaltdeklaag van de hoofdrijbaan is aan vervanging toe. We maken een extra opstelvak  om de doorstroming van het verkeer te bevorderen. Ook gaan we bezig met de aansturing van de verkeersinstallatie.

  • Salomonszegel (tussen de Holterweg en de Akkerdistel)

Het fietspad van de Holterweg tussen de Oostriklaan en Stationsweg (kant van de winkels) verbreden we. Fietsen in beide richtingen wordt toegestaan.

  • het fietspad Holterweg (tussen de Oostriklaan en Stationsweg)

De asfaltdeklaag is aan vervanging toe. Er komen fietsstroken van rood asfalt aan beide zijden van de weg.

Bereikbaarheid

De Salomonszegel tussen de Holterweg en de ingang van het winkelcentrum is eerst afgesloten (het winkelcentrum is bereikbaar).

Daarna wordt het werkvak vergroot en is de Salomonszegel afgesloten tussen de Holterweg en ingang winkelcentrum (het winkelcentrum is niet meer bereikbaar). In dezelfde periode is het fietspad afgesloten aan beide zijden van de Holterweg tussen de Oostriklaan en Salomonszegel. Omleidingen en verwijzingen zijn aangegeven.

Meer weten

Voor meer informatie kunt u terecht bij directievoerder Anthony Blanken via telefoonnummer 14 0570 of e-mailadres a.blanken@deventer.nl. Ook de heer M.Habermann, projectleider van de gemeente Deventer, kan uw vragen beantwoorden: telefoonnummer 14 0570 of e-mailadres m.habermann@deventer.nl.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.