Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Draaiomsbuurt

De Draaiomsbuurt is aan een opknapbeurt toe.

Het asfalt op de Draaiomsweg en Esdoornsingel wordt vervangen. Ook willen we verbeteringen aanbrengen aan bijvoorbeeld de straatinrichting, parkeergelegenheid, een speelplek en groenvoorziening. Vitens gaat op een aantal plekken de waterleidingen vervangen.

Vitens en de gemeente gaan samen de plannen uitwerken. Daar hebben we u als buurbewoner bij nodig. We willen graag weten hoe u uw buurt ervaart, welke wensen u heeft en wat u zelf kunt doen.

Informatieavond

De bewonersavond op dinsdag 24 maart 2020 gaat niet door vanwege het coronavirus. Voor deze avond heeft u een uitnodiging ontvangen in uw brievenbus. Zodra het mogelijk is, plannen we een nieuwe avond. U krijgt hierover bericht.

Voorlopig ontwerp

Op 10 december is een voorlopig ontwerp gepresenteerd in de buurt. Enkele bewoners hebben aangegeven via het sociale team en de opbouwwerker bij elkaar te komen, over de speelplek, groeninrichting en overige kleine zaken op het gebied van beleven en ontmoeten. Ook zijn er technische detailopmerkingen gegeven op het voorlopig ontwerp. Dit ontwerp wordt door de gemeente nog verder uitgewerkt. De tekeningen en presentatie van de 2e bewonersavond vindt u onderaan deze pagina.

Naast opbouwwerk, waren ook woonstichting de Marken en Vitens aanwezig bij de bewonersavond.

Meer weten?

Voor meer informatie over het project, kunt u terecht bij de heer Bjorn Hendriks (Gemeente Deventer) via telefoonnummer 14 0570 of e-mailadres bhw.hendriks@deventer.nl.

Heeft u vragen over drinkwater, dan kunt u een e-mail sturen aan de heer Henri Kinket (Vitens) via henri.kinket@vitens.nl.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Presentatie 1e bewonersavond 716,5 KB
Presentatie 2e bewonersavond 1.938,7 KB
Voorlopig ontwerp Draaiomsbuurt - blad 1 764,9 KB
Voorlopig ontwerp Draaiomsbuurt - blad 2 1.583,5 KB
Voorlopig ontwerp Draaiomsbuurt - blad 3 298,2 KB
Voorlopig ontwerp Draaiomsbuurt - blad 4 323,9 KB