Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden Oerdijk

Op de Oerdijk, tussen de Baarler Marsweg en de Schotwillemsweg, krijgt het asfalt een onderhoudsbeurt. Ook tussen de Henk Obdeijnstraat en de Oostermaatsdijk pakken we het asfalt aan.

Daarnaast komen er drempels. De werkzaamheden zijn bedoeld om de kwaliteit, veiligheid en leefbaarheid van de weg te verbeteren.

 

Wat gebeurt er?

Het wegvak wordt dichtgezet voor doorgaand verkeer. De aannemer repareert de slechte plekken in het asfalt. Het aanwezige asfalt wordt overlaagd met een nieuwe laag asfalt. Na het asfalt worden de bermen aangevuld, grasbetonstenen opgehaald en inritten op hoogte gebracht.

 

Drempels

Er komen drempels in de Oerdijk. Deze drempels zijn bedoeld om de snelheid van het verkeer te verminderen en de verkeersveiligheid te verbeteren. Drempels worden uitgevoerd in het model 60 km/u-zone.

 

Baarler Marsweg en Schotwillemsweg

De werkzaamheden tussen de Baarler Marsweg en de Schotwillemsweg zijn gestart op maandag 13 mei 2024. De aannemer is ongeveer 5 weken aan het werk. Bekijk de omleiding Baarler Marsweg/Schotwillemsweg.

In de afbeelding ziet u de locatie van de drempels.

Tussen de Baarler Marsweg en de Schotwillemsweg in de Oerdijk, komen op 4 locaties drempels. Wilt u de exacte locatie weten? Stuur een e-mail naar a.blanken@deventer.nl

 

Henk Obdeijnstraat en Oostermaatsdijk

Tussen de Henk Obdeijnstraat en de Oostermaatsdijk start het werk op dinsdag 11 juni 2024. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. Bekijk de omleiding Henk Obdeijnstraat/Oostermaatsdijk.

In de afbeelding ziet u de locatie van de drempels.

Tussen de Henk Obdeijnstraat en de Oostermaatsdijk in de Oerdijk, komt 1 drempel. Wilt u de exacte locatie weten? Stuur een e-mail naar a.blanken@deventer.nl

 

Parkeren en afsluiting

Vanwege de werkzaamheden vragen we aanwonenden de auto te parkeren op eigen terrein. De aannemer zorgt ervoor dat woningen zoveel als mogelijk met de auto bereikbaar blijven.

Op de dagen dat de aannemer het asfalt aanbrengt, is de weg niet te berijden. Het asfalt tussen de Baarler Marsweg en de Schotwillemsweg is al aangebracht.

Tussen de Henk Obdeijnstraat en de Oostermaatsdijk is de weg op donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni niet te berijden. Op deze dagen werkt de aannemer tussen ongeveer 07.00 en 17.00 uur. Op de donderdagnacht kunt u niet door het werkvak rijden. Het wegdek is gereinigd en er is een lijm-/kleeflaag aangebracht, die nodig is voor het asfalt.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem contact op met de werkvoorbereider: jim.vander.graaf@bam.com.

Tijdens de uitvoering kunt u terecht bij uitvoerder Pim Wijnbergen: telefoonnummer 06 – 15 63 86 74.

Heeft u vragen over de drempels? Neem dan contact op met toezichthouder Anthony Blanken van Gemeente Deventer: a.blanken@deventer.nl.