Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden Langenbergerweg in Bathmen

We vervangen de halfverharding van de Langenbergerweg in Bathmen door strokenpaden van beton. De werkzaamheden starten op maandag 18 september 2023.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden klaar op vrijdag 27 oktober 2023. In deze periode kan er af en toe hinder ontstaan, maar u kunt de werkzaamheden buiten werktijden wel passeren. Met uitzondering van maandag 25 september.


Afsluiting 25 september

Op maandag 25 september brengen we de betonverharding aan. Op deze dag is het niet mogelijk om langs de werkzaamheden te rijden. Vanaf 18.00 uur kunt u er weer langs. 


Vragen?

Dan kunt u contact opnemen met Patrick Achtereekte hij is bereikbaar via jg.achtereekte@deventer.nl. Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact op met Henk Kroneman via h.kroneman@schageninfra.nl. Of tijdens kantoortijden via telefoonnummer 06 – 21 99 19 41.