Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden Brederodelaan

Op maandag 25 september starten de werkzaamheden aan de Brederodelaan. We richten de weg opnieuw in.

We verwijderen het asfalt en brengen hier klinkers aan. Daarnaast versmallen we de weg iets. Aan de kant van het park vervangen we het voetpad door natuurlijke wandelpaden. Ook brengen we wadi’s aan om het regenwater op te vangen.

 

Wanneer gaan we aan het werk?

  • De werkzaamheden van fase 1 starten op maandag 25 september 2023. Naar verwachting zijn deze gereed op vrijdag 20 oktober 2023.
  • De werkzaamheden van fase 2 starten op maandag 23 oktober 2023. Deze zijn volgens planning klaar op vrijdag 17 november 2023.

De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Kaart met de werkzaamheden Brederolaan, werkvak tussen Roland Holstlaan tot Jan Luykenlaan. Fase 1 loopt van Roland Holstlaan tot de helft van dit werkvak. Fase 2 vanaf daar tot zijstraat Jan Luykenlaan.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de uitvoering is de Brederodelaan afgesloten voor al het verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Dit geven we aan met verkeersborden. Bekijk ook online de omleidingsroute voor fase 1 en de omleidingsroute voor fase 2.

Het sportpark aan de Brederodelaan blijft altijd bereikbaar, doordat we in 2 fasen werken. 

Werken aan de weg brengt helaas ongemak met zich mee. Het werk wordt uitgevoerd door aannemer Dostal. Deze doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

 

Contact

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij de uitvoerder of bij Gemeente Deventer.

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook.