Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden in de Rubenstraat, Nicolaas Maesstraat en Ruysdaelstraat

Van maandag 25 september tot en met 22 december 2023 zijn er werkzaamheden in de Rubensstraat, Nicolaas Maesstraat en Ruysdaelstraat. 

 

Fases

Om de bereikbaarheid te garanderen worden de werkzaamheden in fasen uitgevoerd: 

  • Fase 1A: Kruising Hobbemanstraat/Rubenstraat;
  • Fase 1B: Rubensstraat tot kruising Ruysdaelstraat;
  • Fase 2: Nicolaes Maesstraat tot kruising Ruysdaelstraat;
  • Fase 3: Ruysdaelstraat.


Fase 1B

Maandag 25 september om 07.00 uur starten we met Fase 1B: Rubensstraat tot aan de kruising met Ruysdaelstraat. De Rubensstraat wordt vanaf 13.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De straat blijft te voet bereikbaar. De parkeerplaatsen bij de appartementen worden toegankelijk gemaakt via de achterzijde. De parkeerplaatsen zijn dan bereikbaar via de Nicolaes Maesstraat. De werkzaamheden in Fase 1B duren 5 weken.

 

Fase 1A

Dinsdag 27 september 07.00 uur starten we Fase 1A: kruising Hobbemastraat/Rubensstraat. De kruising is vanaf dat moment 1 week afgesloten voor al het verkeer.

 

Vragen?

Heeft u vragen, neem dcontact op met Anthony Blanken van Gemeente Deventer. Hij is bereikbaar via a.blanken@deventer.nl. Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Dan kunt u terecht bij Matt Mulder via matt@hoornstra-infrabouw.nl. Of tijdens kantoortijden via het telefoonnummer 06 – 12 17 31 72.