Logo Deventer wordt nóg knapper!

Werkzaamheden op de Welle, Onder de Linden en Kapjeswelle

Vanaf de Melksterstraat tot aan de Ossenweerdstraat wordt de deklaag en tussenlaag van het asfalt vervangen. De werkzaamheden starten maandagavond 14 augustus 2023.

De voorbereidingen vinden plaats in de avond/nacht van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus tussen 19.00 en 06.00 uur. De weg blijft open. Er is weinig hinder.

Van maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus vervangt de aannemer het asfalt. De werkzaamheden zijn tussen 19.00 en 06.00 uur. De weg is dan geheel afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Bekijk de omleiding online.

Na 24 augustus zijn er afrondende werkzaamheden. Er is weinig hinder.

 

Bereikbaarheid centrum

Tijdens de werkzaamheden rijdt u het centrum in via de Melksterstraat. Het eenrichtingsverkeer via de Singel wordt tijdelijk opgeheven. De Parkweg, Noordenbergsingel, Van Twickelostraat, Graaf van Burenstraat, Lindenstraat, Muggenplein en IJselstraat blijfven bereikbaar.

Op maandag 21 en woensdag 23 augustus rijdt u tussen 19.00 en 06.00 uur het centrum uit via de Nieuwe Markt richting de Ossenweerdstraat.

Op dinsdag 22 en donderdag 24 augustus rijdt u tussen 19.00 en 06.00 uur het centrum uit via Duimpoort richting de Pothoofd.

Met aangepaste snelheid is de weg overdag open voor al het verkeer. Let op: de belijning ontbreekt.

 

Parkeren

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet parkeren aan de Welle. Dit wordt aangegeven met bebording.

 

Contact

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij de uitvoerder of bij Gemeente Deventer.

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook.