Logo Deventer wordt nóg knapper!

Proef fietsparkeren rondom MIMIK

De gemeente werkt aan de verbetering van het parkeren voor fietsers in de binnenstad. Ook het fietsparkeren aan de voorzijde van MIMIK hoort daarbij.

Als proef zijn op vrijdag 31 maart een aantal fietsrekken langs het fietspad aan de voorzijde van MIMIK geplaatst. Begin maart zijn als proef ook fietsvlonders geplaatst langs de Nieuwe Markt. We hebben hierover al langer overleg met de werkgroep Fietsparkeren.

De proef wordt geëvalueerd met een panel. De inbreng van het panel wordt meegewogen in de besluitvorming over de definitieve inrichting. In het panel zitten een vertegenwoordiger van de ondernemers in de buurt (Stichting Deventer binnenstadsmanagement), een vertegenwoordiger van de fietsers (de Fietsersbond), een vertegenwoordiger van de bewoners aan de voorzijde en een vertegenwoordiger van de bewoners aan de achterzijde van MIMIK.

 

Contact

Hebt u vragen over deze proef? Dan kunt u contact opnemen met Jan-Dirk Steenbruggen van de gemeente Deventer via telefoonnummer 14 0570.

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook.