Logo Deventer wordt nóg knapper!

Asfaltwerkzaamheden Boxbergerweg

We vervangen de asfaltdeklaag op de Boxbergerweg en daarna sluiten we het straatwerk van de inritten netjes aan. De werkzaamheden aan de asfaltdeklaag beginnen maandag 21 november.

Deze werkzaamheden duren tot en met 1 december. Vanaf 1 december tot en met 16 december gaat de aannemer de inritten aansluiten op het asfalt.  De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Bereikbaarheid

Van 21 november tot en met 1 december 2022 is de kruising Randerstraat – Boxbergerweg afgesloten voor verkeer.

We gaan het aanbrengen van het nieuwe asfalt voorbereiden. Dat doen we op dinsdag 29 november. We brengen dan een kleeflaag aan. Aanliggende percelen zijn die dinsdag niet bereikbaar met de auto.

De nieuwe asfaltlaag brengen we aan op woensdag 30 november en donderdag 1 december. Tijdens deze werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor verkeer. Aanliggende percelen blijven altijd bereikbaar te voet en per fiets.

 

Bereikbaarheid Sallandsche Golfclub 'De Hoek'

Op dinsdag 29 november 2022 is de Sallandsche Golfclub minder goed bereikbaar via de Boxbergerweg. Tijdens het aanbrengen van de nieuwe asfaltlaag, op woensdag 30 november en donderdag 1 december, is de golfclub niet bereikbaar via de Boxbergerweg. 

Op andere dagen tijdens de werkperiode is de golfclub gewoon bereikbaar. U rijdt dan wel via de Schuurmansweg, Boxbergerweg en Golfweg.

 

Contact

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij de uitvoerder of bij Gemeente Deventer.

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook.