Logo Deventer wordt nóg knapper!

Koersenweg

Het fietspad langs de Koersenweg in Bathmen wordt vernieuwd. Het gaat om deel vanaf de kruising Gorsselseweg tot Marsdijk.

De huidige verharding wordt verwijderd. Daarna wordt het fietspad verbreed en aangelegd in beton.

 

Uitgestelde werkzaamheden door vorst

De werkzaamheden zouden duren tot en met vrijdag 23 december. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Door de vorst in week 50, liggen de (beton)werkzaamheden stil. Het aanbrengen van het betonfietspad, verplaatst daarom naar de week van maandag 9 januari. 

Is er de komende tijd veel regen of vorst? Dan worden de werkzaamheden helaas weer uitgesteld.

Omdat het beton op het fietspad na de werkzaamheden moet uitharden, is het fietspad een paar weken later weer open voor gebruik.

 

Koersenweg wordt afgesloten voor al het verkeer 

Het deel Koersenweg tussen Gorsselseweg en Marsdijk wordt afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de kerstdagen is de rijbaan wel open.

De afsluiting van de rijbaan is nodig voor de af – en aanvoer van materiaal en voor het bouwverkeer dat gebruik maakt van de Koersenweg. De omleiding wordt aangegeven op borden.

Zodra de werkzaamheden klaar zijn, gaat de Koersenweg weer open voor het gemotoriseerd verkeer. Het beton is dan gestort. Omdat het beton moet uitharden, blijft de omleiding voor het fietsverkeer nog in stand.

 

Vragen 

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem contact op met toezichthouder Patrick Achtereekte, via telefoonnummer 14 0570.

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook.

Logo Deventer viert fietsen