Logo Deventer wordt nóg knapper!

Keizerslanden wordt nog knapper

Het opgeknapte park tegenover winkelcentrum Keizerslanden is officieel geopend. Tijdens de opening op 9 april 2021 is de naam van het park bekendgemaakt. Het park heet nu ‘Godebaldpark’.

 

Opening van het park

In een wereld zonder corona had de gemeente de opening van het park graag samen met de buurt gevierd. Als alternatief is er een wandelroute (pdf, 1,7 MB) met weetjes en highlights over het park gemaakt. Ook is er een kleurplaat van het Godebaldpark (pdf, 150 KB).

 

Veranderingen in het Godebaldpark

De paden in het park zijn vervangen door halfverharding. Daardoor is het park goed toegankelijk voor iedereen. Er zijn extra wandelpaden aangelegd en het groen is opgeknapt. De fietsroute door het park is zoveel mogelijk gescheiden van de wandelpaden. Het park heeft comfortabele bankjes gekregen en er is een hondenspeeltuin.

 

Naam Godebaldpark

Vorig jaar konden bewoners stemmen op 1 van de 3 voorgedragen namen voor het park. Dat ging om de namen ‘Godebaldplantsoen’, ‘Godebaldpark’ of 'Karel de Grotepark'. De gemeente ontving meer dan 200 geldige stemmen. Een ruime meerderheid koos voor de naam Godebaldpark.

 

Contact

Heeft u een vraag of opmerking over dit project? Neem contact met ons op via e-mailadres keizerslandennogknapper@deventer.nl.

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook.