Naar home

Diepenveenseweg Deventer

Dostal Wegenbouw voert werkzaamheden uit aan de Diepenveenseweg in Deventer, tussen de Ceintuurbaan en de Hoge Hondstraat. Er wordt een beschermlaag op de asfaltlaag aangebracht, wat slijtage van de weg tegengaat.

Planning

Woensdag 31 augustus 2022  worden in de nacht werkzaamheden uitgevoerd. Het werk begint om 18:00 uur en is de volgende ochtend, donderdag 1 september 2022, rond 06:00 uur gereed. Zo nodig kan het werk op donderdag 1 september 2022 nog afgerond worden. De werktijden zijn dan weer tussen 18:00 uur en 06:00 uur.

Let op: de planning van de werkzaamheden is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. In geval van slechte en/of natte weersomstandigheden worden de werkzaamheden noodgedwongen uitgesteld.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt het wegvak volledig afgesloten voor verkeer; aanliggende percelen zijn met de auto niet bereikbaar. Uw pand is altijd te voet of per fiets te bereiken. Langs het werkvak kunnen geen auto’s geparkeerd staan. Als u gewend bent langs de Diepenveenseweg te parkeren dan verzoeken wij u uw auto elders te parkeren op de aangegeven uitvoeringsdata hierboven.

Contact

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw (www.dostal.nl). Voor vragen kunt u de uitvoerder persoonlijk benaderen. De uitvoerder van dit project is Joost van Tongeren, e-mail: j.vantongeren@dostal.nl.