Vernieuwing Stromarkt

De Stromarkt wordt vernieuwd. Deze maakt deel uit van de Lebuinuspleinen, die we opnieuw inrichten.

Op dinsdag 7 juni 2022 wordt het straatwerk opengebroken tussen de Graven en de Hofstraat. 

Stromarkt afgesloten voor autoverkeer

De Stromarkt wordt volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Staat uw auto geparkeerd op de Stromarkt? Dan vragen wij u deze te verplaatsen voor 07.00 uur op dinsdag 7 juni.

Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk om de Stromarkt per auto te bereiken of daar te parkeren. Vergunninghouders mogen overal in de vergunningzone op parkeerplaatsen staan. Wilt uw bezoek parkeren? Dan verwijzen we door naar het parkeerterrein de Melksterweide op de Worp. Kijk op www.deventer.nl/parkeren voor meer informatie over parkeren in de stad.

Afvalcontainers

De bovengrondse afvalcontainers op de Stromarkt, zijn gedurende de werkzaamheden niet bruikbaar. U kunt uw afval brengen naar de ondergrondse containers op het Grote Kerkhof, Grote Kerkhof/Waterstraat en Nieuwe Markt/Graven. 

Uitloop werkzaamheden

Het team Archeologie van Gemeente Deventer krijgt de ruimte om onderzoek te doen in de bodem. Pas daarna kan de aannemer verder met de werkzaamheden. Het is lastig inschatten hoelang team Archeologie bezig is. Mogelijk zorgt het onderzoek voor uitloop van de planning.

Vragen

Heeft u vragen? Neem contact op met Manja Buijen van aannemer Hoornstra-Ophof:

 

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.