Bestrating kruising Willem Witsenstraat - Vincent van Goghstraat

We gaan de kruising Willem Witsenstraat – Vincent van Goghstraat – Theda Mansholtstraat opnieuw bestraten. De werkzaamheden zijn van maandag 3 tot en met vrijdag 14 mei 2021. Het is dan meivakantie. Door deze planning hopen we dat de overlast meevalt.

Tijdens het bestraten is de kruising helemaal afgesloten. Er wordt een duidelijke omleiding ingesteld. Via de Leonard Springerlaan en de Van der Marcklaan bereikt u de wijkdelen Spijkvoorderenk en Fetlaer.

Bekijk de omleidingen online.

Vragen?

Met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden kunt u terecht bij Wim de Lang, de omgevingsmanager van aannemer Dusseldorp ISM. Hij is bereikbaar via:

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.