Asfaltonderhoud Avergoorsedijk

Op maandag 19 april 2021 krijgt het asfalt op de Avergoorsedijk in Schalkhaar een opknapbeurt. Met de bermen gaan we aansluitend aan de slag: van dinsdag 20 april tot en met maandag 26 april.

Het asfalt wordt pleksgewijs hersteld. We fresen delen van het asfalt weg en brengen deze opnieuw aan. Daarna herstellen we de bermen. Later dit jaar krijgt de weg nog een slijtlaag. In de afbeelding is de rode lijn het werkvak.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Avergoorsedijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

Op maandag 19 april is de weg volledig afgesloten voor verkeer, dus ook voor bestemmingsverkeer. De werktijden zijn tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Woningen zijn alleen te voet of per fiets bereikbaar.

Van 20 tot en met 26 april is de weg toegankelijk voor bestemmingsverkeer, maar is er wel hinder. Bewoners kunnen op eigen risico langs het werkvak rijden.

Afvalinzameling

Het afval wordt ingezameld volgens de normale planning. Plaats uw container buiten het werkvak. Als het nodig is, dan zorgt de uitvoerder ervoor dat uw container wordt verplaatst. Na lediging plaatst de uitvoerder uw container terug.

Contact

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij de uitvoerder of bij Gemeente Deventer.

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.