Nieuwe verlichting Lebuinuslaan en Margijnenenk

De openbare verlichting langs de Lebuinuslaan en de Margijnenenk in Deventer wordt vervangen. De gemeente laat de straatverlichting vervangen door energiezuinige ledverlichting. De bestaande verlichting is oud, niet energiezuinig en is technisch aan vervanging toe. De werkzaamheden starten begin februari.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer SPIE Infratechniek uit Apeldoorn.

Planning

De werkzaamheden starten begin februari 2021. De werkzaamheden duren volgens planning tot en met ongeveer begin april. Het werk bestaat uit het vervangen van de verlichtingsarmaturen (lampen) en de verlichtingsmasten (lantaarnpalen).

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. De aannemer start met de zuidzijde van de ontsluitingsweg. Aansluitend volgt dan de noordzijde. Het kan voorkomen dat er soms tijdelijke verkeersmaatregelen nodig zijn, zodat er veilig gewerkt kan worden. Er wordt altijd geprobeerd de duur van de maatregelen zo kort mogelijk te houden.

Stuk voor stuk vervangen

De masten en armaturen worden stuk voor stuk vervangen. Tijdens de werkzaamheden blijft de nog niet vervangen verlichting gewoon werken.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem contact met ons op.