Eindresultaat wandelpaden park Keizerslanden over paar maanden zichtbaar

De wandelpaden in park Keizerslanden zijn aangelegd.

Het is de afgelopen weken erg nat geweest. Het kan zijn dat de wandelpaden op sommige plekken nog moet inklinken. Het materiaal van de wandelpaden (halfverharding) heeft tijd nodig om door droging vaster te worden. Na een tijdje ontstaat een stabiele ondergrond.

Met de aannemer is afgesproken dat de halfverharding na een aantal maanden wordt bijgewerkt. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat de paden nóg beter begaanbaar zijn. Het eindresultaat van de wandelpaden in het park is over een aantal maanden zichtbaar.

Start werkzaamheden vlonder

De gemeente hoopt zo snel mogelijk met de steiger te starten. De vergunningen zijn verleend. Er wordt een aannemer gezocht om de vlonder aan te leggen. Op de vlonder komen 2 bankjes en een afvalbak te staan.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden in Keizerslanden op de pagina Keizerslanden wordt nog knapper.

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.