Werkzaamheden op- en afrit 23 A1 12 en 13 september

Rijkswaterstaat verbetert de weg. Op-/afrit 23 naar de A1 is daarom dit weekend niet toegankelijk vanuit Deventer centrum. Verkeer wordt omgeleid. Hou rekening met 10 tot 30 minuten extra reistijd.

Deze werkzaamheden zijn onderdeel van de werkzaamheden van Rijkswaterstaat op de A1 tussen Twello en Azelo. De aansluiting op de A1 vanuit Deventer Centrum (op-/afrit 23 Deventer) wordt nu verbeterd.

Waar?

Het gaat dit weekend alleen om de noordelijke aansluiting op de A1. De Zutphenseweg/Deventerweg is afgesloten tussen het kruispunt met de Visbystraat tot aan op-/afrit 23 op de A1.

Tankstation BP op de Zutphenseweg zal niet bereikbaar zijn voor personen- en vrachtverkeer. Fietsers kunnen er wel door.

Wanneer?

De werkzaamheden beginnen op vrijdag 11 september om 21.00 uur en worden uiterlijk op maandag 14 september 05.00 uur afgerond.

Omleiding

Verkeer van en naar Deventer wordt omgeleid via oprit 24 Deventer Oost. Hou rekening met een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Meer hinder bij op-/afrit 23

In de weekends vanĀ 17-18 en 24-25 oktober zal het gedeelte van de N348 ten zuiden van de A1 afgesloten zijn in verband met wegwerkzaamheden.

Blijf op de hoogte

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.