Asfaltwerkzaamheden Nico Bolkesteinlaan

Van maandag 21 september tot en met vrijdag 2 oktober voeren we werkzaamheden uit aan de Nico Bolkesteinlaan tussen de rotonde van het ziekenhuis en de N348 (Weg door Zuid-Salland). De meeste werkzaamheden vinden 's nachts plaats. Verkeer wordt omgeleid.

Het gaat om het vervangen van het asfalt en de aanleg van betonbanden aan de zijkant van de weg. De aannemer die de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uitvoert is Dostal.

Planning en bereikbaarheid

21 tot 29 september 2020 vinden er overdag voorbereidende werkzaamheden plaats. Er blijft een rijbaan open voor bestemmingsverkeer, maar hou rekening met extra reistijd. Voor doorgaand verkeer wordt een adviesroute aangegeven.

28 september tot en met 2 oktober 2020 wordt er gefreesd en geasfalteerd. Deze werkzaamheden vinden plaats in de avond en nacht. Dat betekent dat de weg tussen 19:00 uur en 06:00 uur geheel is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

Wat betekent dit voor u?

  • Het Deventer ziekenhuis, sportpark Rielerenk en De Bekkumer bereikt u tijdens de werkzaamheden via de Henry Dunantlaan.
  • Wijtenhorst bereikt u via de Oerdijk.
  • Fietsers kunnen gewoon gebruikmaken van het fietspad naast de hoofdrijbaan.

Als we eerder klaar zijn zal de weg ook eerder opengesteld worden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de uitvoerder van Dostal, Joost van Tongeren via nummer 06 - 82 90 65 45 of e-mail j.vantongeren@dostal.nl.

Namens de gemeente is de contactpersoon Anthony Blanken. U kunt hem bereiken via nummer 06 - 22 45 75 81 of via e-mail a.blanken@deventer.nl.

Blijf op de hoogte

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.