Werkzaamheden Zwijnenbergerweg en Kappertsteeg, Schalkhaar

Het asfalt wordt vervangen. De Zwijnenbergerweg en een deel van de Kappertsteeg zijn van 13 t/m 17 juli 2020 afgesloten voor doorgaand verkeer. Op dinsdag 14 juli is de weg volledig afgesloten.

Dostal wegenbouw voert in opdracht van de gemeente Deventer onderhoud uit aan de Zwijnenbergerweg en een deel van de Kappertsteeg in Schalkhaar. De huidige asfaltlaag wordt weggefreesd en er komt nieuw asfalt op de weg. Daarna worden ook bermen en aansluitingen van inritten hersteld.

Bereikbaarheid Zwijnenbergerweg en Kappertsteeg

Van maandag 13 juli tot en met vrijdag 17 juli 2020 is het werkvak afgesloten voor doorgaand verkeer. Panden die grenzen aan het werkvak zijn met enige hinder te bereiken. Volg de aanwijzingen van het personeel van Dostal op.

Op dinsdag 14 juli 2020 is de weg afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Op die dag wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht. Ook bestemmingsverkeer kan dan niet over de weg rijden. Woont u aan de Zwijnenbergerweg, of bezoekt u daar iemand? Dan kunt u alleen te voet of op de fiets uw bestemming bereiken.

Om het werk vlot te laten verlopen is het belangrijk dat er geen auto’s in het werkvak geparkeerd zijn tijdens de werkzaamheden.

Afvalinzameling

Het afval wordt ingezameld volgens de normale planning. Uw plaatst uw container op de gebruikelijke plek. Als het nodig is dan zorgt Dostal dat uw container wordt verplaatst en teruggebracht.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met Maik Hendriksen (Dostal), op telefoonnummer 06 - 12 83 07 60 of via m.hendriksen@dostal.nl, of met Anthony Blanken (gemeente Deventer) via e-mail: a.blanken@deventer.nl.

Blijf op de hoogte

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.