Veentunnel weer open

Op 17 juli 2020, aan het eind van de dag, gaan de Veentunnel en de Oude Bathmense weg weer open voor alle verkeer. De werkzaamheden in de Veentunnel zijn voor een groot deel afgerond.

Veentunnel na werkzaamheden

Bij veel regen stond de Veentunnel te vaak onder water. Daarom zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan het riool. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren was de Veentunnel sinds 25 mei 2020 afgesloten voor alle verkeer. Dat gold ook voor het deel van de Oude Bathmenseweg tussen de Veenweg en de Schipbeekstraat. De tunnel en de Oude Bathmenseweg gaan op 17 juli eind van de dag weer open.

Nieuwe planning

De werkzaamheden zijn nog niet helemaal afgerond. De verlichting in de tunnel moet nog vervangen worden. Dit staat nu gepland van 10 tot en met 21 augustus 2020. Tijdens deze werkzaamheden blijft de tunnel open. De verkeershinder zal zeer beperkt zijn (bijvoorbeeld tijdelijk een lagere maximumsnelheid).

De Weseperstraat blijft nog wel afgesloten tot en met 21 augustus.

Blijf op de hoogte

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.