Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Werkzaamheden Bolinksweg in Lettele

Het asfalt wordt vervangen. De Bolinksweg is van 8 t/m 19 juni 2020 afgesloten voor doorgaand verkeer. Op 10 en 11 juni is de weg ook voor bestemmingsverkeer afgesloten.

Dostal wegenbouw voert in opdracht van de gemeente Deventer onderhoud uit aan de Bolinksweg in Lettele. De huidige asfaltlaag wordt weggefreesd en er komt nieuw asfalt op de weg. Daarna worden ook bermen en aansluitingen van inritten hersteld.

Bereikbaarheid Bolinksweg

Van maandag 8 juni tot en met vrijdag 19 juni is de Bolinksweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer mag de weg wel gebruiken, behalve op 10 en 11 juni.

Om het werk vlot te laten verlopen is het belangrijk dat er geen auto’s langs de Bolinksweg geparkeerd zijn tijdens de werkzaamheden.

Op 10 en 11 juni is de Bolinksweg afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. Dus ook voor bestemmingsverkeer. Woont u aan de Bolinksweg, of bezoekt u daar iemand? Dan kunt u te voet of op de fiets uw bestemming bereiken.

Afvalinzameling

Bewoners kunnen hun afvalcontainers op de normale plaats neerzetten. Als het nodig is zullen medewerkers van Dostal de containers verplaatsen en weer terugbrengen.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met Joost van Tongeren (Dostal) op telefoonnummer 06 - 82 90 65 45 of via j.vantongeren@dostal.nl, of met Anthony Blanken (Gemeente Deventer) via a.blanken@deventer.nl.