Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Werkzaamheden aan elektriciteitsnet rondom de Londenstraat, Noorwegenstraat en Osnabrückstraat

De werkzaamheden starten op 11 mei en lopen door tot eind augustus.

Enexis Netbeheer gaat rondom de Londenstraat, Noorwegenstraat en Osnabrückstraat nieuwe elektriciteitskabels aanleggen. Aannemer Van Gelder B.V. voert de werkzaamheden in opdracht van Enexis uit. De werkzaamheden vinden plaats tussen 07:00 en 16:30 uur.

Wat betekent dit voor omwonenden?

Vanaf begin mei kunnen omwonenden werkverkeer tegenkomen in hun straat. Dit kan soms voor enige (geluids)overlast zorgen. Voor sommige werkzaamheden is het nodig om op privéterrein van omwonenden te graven. Deze omwonenden zijn daarover al persoonlijk op de hoogte gebracht. Alle woningen blijven altijd bereikbaar. Als de werkzaamheden uitlopen, dan laat Enexis dat de bewoners persoonlijk weten. De planning kunt u vinden op de website van Enexis.