Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Opknapbeurt en nieuwe naam voor park in Keizerslanden

Het park in Keizerslanden, grenzend aan de Radboudlaan en Karel de Grotelaan, krijgt een flinke opknapbeurt. De eerste schets voor het park is klaar. Omwonenden kunnen reageren op het ontwerp. Ook mogen zij meebeslissen over een nieuwe naam voor het park.

Het park en de omgeving worden in een aantal fases aangepakt. Dit jaar staren we daarmee. De komende jaren worden de omliggende straten Radboudlaan, Frederik van Blankenheimstraat en de Adelboldstraat ook aangepakt.

Veranderingen in het park

De paden in het park worden vervangen door halfverharding, waardoor het park goed toegankelijk wordt voor iedereen. Er komen extra wandelpaden en het groen wordt opgeknapt. De fietsroute door het park wordt zoveel mogelijk gescheiden van de wandelpaden. Er komt een omheinde hondenspeeltuin in het park, in plaats van het hondenlosloopgebied.

Samen met bezoekers van het park

De afgelopen maanden hebben enthousiaste bezoekers van het park en bewoners uit de omgeving meegedacht over de invulling van het park. Met al die idee├źn is de ontwerper aan de slag gegaan. De schetsen zijn te zien op www.deventer.nl/keizerslandennogknapper.

Blijf op de hoogte van het nieuws van de gemeente Deventer en abonneer u op onze wekelijkse nieuwsbrief. Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram.