Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Veentunnel afgesloten van 25 mei tot 7 augustus 2020

De Veentunnel is van 25 mei tot 7 augustus afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. In deze periode legt aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Techniek nieuwe riolering aan in de tunnel. Omleidingsroutes via de Amstellaan en Brinkgreverweg worden met borden aangegeven.

Bij veel regen staat de tunnel nu te vaak onder water. Na de tunnel in de Brinkgreverweg en de Stationsstraat worden daarom nu ook werkzaamheden uitgevoerd in de Veentunnel, de langste van de 3. Daarnaast frist de gemeente de tunnel op en wordt de verlichting verbeterd.

Oude Bathmenseweg 3 weken afgesloten

De rioleringen in de Veentunnel en de Oude Bathmenseweg worden op elkaar aangesloten. Daarom is de Oude Bathmenseweg, tussen de Veenweg en de Schipbeekstraat, 3 weken lang afgesloten. Volgens de actuele planning zal dat zijn van 11 juni tot 2 juli. Bewoners van de Rivierenwijk kunnen dan de wijk uit via de Deltalaan en de Diezestraat. Deze 2 straten zullen hierdoor wat drukker zijn in deze periode van 3 weken.

Let op: deze planning is gewijzigd. Lees het nieuwsbericht van 2 juli 2020 over de aangepaste planning.

Meer informatie

Voor vragen kunt u terecht bij Sander van Tent, directievoerder bij de gemeente: 14 0570 of sp.van.tent@deventer.nl. Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met aannemer Dusseldorp: Martin Beumer (uitvoerder), telefonisch bereikbaar op 06 - 53 54 35 14.