Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Werkzaamheden A1: afsluiting Wilpsedijk

De A1 wordt uitgebreid tussen Apeldoorn en knooppunt Azelo. Onderdeel hiervan is het verbreden van het viaduct Wilpsedijk. Deze werkzaamheden zijn vrijwel klaar. Voor de afrondende werkzaamheden is het nodig om de Wilpsedijk ter hoogte van het viaduct, volledig af te sluiten en het verkeer om te leiden. Dit geldt zowel ’s nachts als overdag.

Wat gaan we doen?

De aannemer gaat ondergrondse leidingen verleggen en betonplaten en stalen balken aanbrengen. Hierbij wordt groot en veel materieel gebruikt. Hierdoor is het nodig de Wilpsedijk dag en nacht in zijn geheel af te sluiten.

28 april tot en met 15 mei

Tot en met vrijdag 15 mei is de Wilpsedijk volledig afgesloten ter hoogte van het viaduct. Tijdens Bevrijdingsdag op 5 mei wordt er niet gewerkt. Er staan dan wel schildjes in de berm om het werkgebied af te schermen.

Hinder en bouwlogistiek

Omwonenden kunnen hinder hebben van de werkzaamheden. Denk hierbij aan vrachtverkeer voor het aan- en afvoeren van machines en materialen. De aannemer verwacht geen geluids- of trillingshinder. De werkzaamheden hebben plaats op werkdagen tussen 07.00 en 18.00 uur. Met borden zijn omleidingsroutes aangegeven.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rijkswaterstaat: www.a1oost.nl.