Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Nachtelijke werkzaamheden februari en maart bij toe- en afrit Deventer-Oost

Maandag 24 februari en dinsdag 25 februari plaatsen we op de A1, ter hoogte van de op- en afrit Deventer-Oost, de betonnen fundering voor portalen over de weg. Maandag 2 maart en maandag 16 maart verwijderen we de bestaande betonnen fundering van een aantal portalen. Deze verplaatsen we vanwege de weguitbreiding. Deze werkzaamheden vinden plaats in de nacht. Dit vanwege de veiligheid voor het verkeer.

Op sommige plaatsen komen heipalen onder de betonnen fundering voor de portalen. Dit is nodig vanwege de opbouw van de bodem. Het heien van deze palen vindt plaats vanaf de A1. Op de betonnen funderingen plaatsen we portaalpoten voor de matrixborden boven de weg. Op een later moment monteren we tussen de portaalpoten de liggers waaraan de borden komen.

Heiwerkzaamheden

De heiwerkzaamheden voor de betonnen fundering zijn in de avond en nacht van maandag 24 februari en dinsdag 25 februari bij de op- en afrit Deventer-Oost. Dit gebeurt tussen 19.30 uur en 06.0 0uur.

Sloopwerkzaamheden

De sloopwerkzaamheden van de bestaande fundering zijn op maandag 2 maart ten oosten van de afrit Deventer-Oost en op maandag 16 maart tussen de afrit Deventer en de afrit Deventer-Oost. Dit gebeurt tussen 20.00 uur en 05.00 uur.

Hinder voor weggebruikers

Om tijdens de hei- en sloopwerkzaamheden de veiligheid te waarborgen, sluiten we de rechter rijstrook tijdelijk af. Dit gebeurt op 24 en 25 februari en 2 en 16 maart ’s avonds en ’s nachts tussen 19.30 uur en 06.00 uur.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rijkswaterstaat: www.a1oost.nl.