Asfaltonderhoud Bronsvoorderdijk in Bathmen

We verbeteren het asfalt op de Bronsvoorderdijk in Bathmen. Ook brengen we een verkeersplateau aan. De werkzaamheden beginnen maandag 16 november 2020.

We vernieuwen de deklaag van het asfalt. Hiervoor fresen we het bestaande asfalt deels weg. De huidige grasbetonkeien (bermverharding) vervangen we door bermbeton. Dit is een strook beton langs het asfalt. Dit doen we in 2 fasen. Als laatste sluiten wij de inritten aan op het asfalt en worden de bermen afgewerkt.

Planning

  • Maandag 16 tot en met vrijdag 20 november 2020 fresen we het asfalt weg en gaan we asfalteren.
  • Het bermbeton brengen wij aan op donderdag 26 en vrijdag 27 november 2020 (fase 1). Fase 2 van deze werkzaamheden is op donderdag 3 en vrijdag 4 december 2020.
  • Van vrijdag 20 november tot donderdag 17 december 2020 zijn er bestratingswerkzaamheden.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden op woensdag 18 november, donderdag 19 november en vrijdag 20 november hebben plaats van 07.00 uur tot 18.00 uur. De weg is dan geheel afgesloten. De werkrichting is van oost naar west: we beginnen bij de Bettinkdijk en gaan richting de Braakmanssteeg. Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaand verkeer omgeleid.

Let op: na het verwijderen van de huidige grasbetonkeien, is de berm tijdelijk 20 centimeter verlaagd. Wij zorgen tussen 16 november en 4 december voor passeermogelijkheden. Zo is er elke 250 meter een passeerhaven.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met:

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.