Asfaltwerkzaamheden Gewestlaan Diepenveen

Op de Gewestlaan in Diepenveen starten vanaf 2 november 2020 werkzaamheden aan het asfalt. Er wordt een nieuwe drempel aangebracht op de kruising Lichtenbergerlaan/Gewestlaan. Het asfalt wordt opgebroken en nieuw aangebracht. Het werk voeren we uit in 2 fasen.

 • Drempel
  Locatie Gewestlaan: kruising Lichtenbergerlaan. Van 2 tot en met 12 november brengen we de drempel aan. De Gewestlaan is afgesloten aan de oostzijde (kruising Lichtenbergerlaan).
 • Fase 1
  Locatie Gewestlaan: tussen de Vossebeltweg tot aan de Lichtenbergerlaan. Van 2 tot en met 6 november breken we het asfalt op en brengen we een nieuwe onderlaag aan. De Gewestlaan is afgesloten voor huisnummers 26 tot en met 52 en huisnummers 29 tot en met 63.
 • Fase 2
  Locatie Gewestlaan: tussen de kruising Oranjelaan/Wetermansweg en de Vossebeltweg. Van 9 tot en met 12 november breken we het asfalt op en brengen we een nieuwe onderlaag aan. De Gewestlaan is afgesloten voor huisnummers 2 tot en met 24 en huisnummers 1 tot en met 27.
 • Fase 1 en 2
  Locatie Gewestlaan: volledig. Op vrijdag 13 november brengen we de deklaag van het asfalt aan. De gehele Gewestlaan is afgesloten voor verkeer.

Omleidingen

Wanneer de weg geheel of gedeeltelijk is afgesloten, is er een omleiding. Deze gaat via de Burgemeester Doffegnieslaan aan de noordzijde en via de Wechelerweg aan de zuidzijde. Verkeer voor de Umbgrovelaan/Voorhorsterbrink/Boltelaan gaat ook via de Wechelerweg. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met:

Blijf op de hoogte

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.