Asfaltonderhoud Rielerweg

Van dinsdag 27 oktober tot en met vrijdag 30 oktober 2020 is er op de Rielerweg onderhoud aan het asfalt. Het gaat om het deel tussen de fietstunnel onder de Henri Dunantlaan en de hoofdrijbaan van de Nico Bolkesteinlaan.

De aannemer vervangt de deklaag van het asfalt. Ook brengt hij markering aan. De voorrangsituatie wordt aangepast ter hoogte van de school.

Planning

Dinsdag 27 oktober 07.00 uur tot 17.00 uur: asfalt frezen. Het gehele werkvak is te gebruiken door verkeer. Wel is er hinder. Er zijn verkeersregelaars aanwezig.

Woensdag 28 oktober 19.00 uur tot donderdag 29 oktober 03.00 uur: asfalt aanbrengen op deel van fietstunnel onder de Henri Dunantlaan en de Bekkummerstraat. De kruising Bekkummerstraat met Rielerweg blijft open. De achterliggende wijk is bereikbaar via de Bekkummerstraat en Rielerweg.

Donderdag 29 oktober 19.00 uur tot vrijdag 30 oktober 03.00 uur: asfalt aanbrengen op deel van Bekkumerstraat tot Nico Bolkesteinlaan. De kruising Bekkummerstraat met Rielerweg blijft open. De wijk is bereikbaar via de Rielerweg. Eerst wordt de ene helft van de weg aangepakt, daarna de andere helft.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met:

Blijf op de hoogte

Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.