Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).
Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht

Realisatie drempels Deventerweg Bathmen

Bij goed weer start aannemer Netters maandag 10 februari met de aanleg van een 30 km-markering en 2 drempels in de Deventerweg. Deze komen te liggen in het eerste deel van de 30 km-zone van de Deventerweg.

situatie Deventerweg Bathmen

De werkzaamheden nemen naar verwachting 3 dagen in beslag. De weg is dan afgesloten voor doorgaand verkeer. Woningen blijven wel bereikbaar. De drempels worden op verzoek van aanwonenden aangelegd om ervoor te zorgen dat er langzamer gereden wordt in de straat.

Wat vindt u van deze pagina?
Wat vindt u van deze pagina?
Goed Neutraal Slecht
Goed Neutraal Slecht