Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Heiwerkzaamheden A1 tweede helft juli

Vanaf 15 juli legt Rijkswaterstaat betonnen funderingen voor markeringsborden aan langs de A1 ter hoogte van Wilp. De werkzaamheden vinden plaats in de avond en nacht en zijn ook op grotere afstand hoorbaar.

Thumbnail

De heiwerkzaamheden staan gepland op 15 en 16 juli, 22 en 23 juli en 29 en 30 juli. Globaal tussen 20.30 en 05.00 uur, afhankelijk van de tijden dat Rijkswaterstaat toestemming heeft om een afzetting op de A1 te plaatsen.

Tijdelijke afsluiting rechter rijstrook

Om de veiligheid voor verkeer en  wegwerkers te waarborgen sluit Rijkswaterstaat de rechter rijstrook tijdelijk af. Om verkeershinder te beperken, mag dat alleen ’s avonds en ’s nachts.

Hinder voor omgeving

Het heien geeft geluidshinder voor omwonenden. Direct omwonenden hebben hierover bericht van de aannemer ontvangen. Er is geen hinder door trillingen te verwachten. Omdat de werkzaamheden in de avond en nacht plaatsvinden, zijn die ook op grotere afstand hoorbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij Rijkswaterstaat: www.A1oost.nl