Informatieavond Werklustplein

Het Werklustplein (plein voor het Enkhuis) wordt opgeknapt. Op maandag 1 juli was er een informatieavond. Hier was het 1e schetsontwerp te zien.

Werklustplein

Op de bijeenkomst in het Enkhuis is uitgelegd wat we gaan aanpakken op het Werklustplein en waarom.

Lees het verslag van de Informatieavond, pdf, 140 KB.

Wensen voor het plein

De bewonerscommissie Rode Dorp heeft dit plein op het onderhoudsprogramma van de gemeente gekregen. Zij heeft aangegeven wat de grootste ‘pijnpunten’ zijn van het plein.

Het beschikbare budget is voldoende voor het noodzakelijke onderhoud van het Werklustplein. Er is in het budget geen ruimte voor extra wensen. Er zijn wel mogelijkheden om toch extra wensen (zoals bankjes) voor elkaar te krijgen. In een aantal andere straten in Deventer (onder andere de Bierstraat) hebben bewoners zelf de handen uit de mouwen gestoken. Hoe dat werkt, is ook deze bijeenkomst uitgelegd.

Kennismaken

Op de avond is kennisgemaakt met de betrokken medewerkers van de gemeente en met aannemer Gerrit Flierman BV. Deze aannemer is betrokken geweest bij de aanpak van andere straten in Deventer, waar bewoners zelf hebben meegeholpen. Hij kan uw vragen hierover beantwoorden.

In september 2019 wordt een vervolgbijeenkomst gepland, waarbij de plaatjes voor de nieuwe situatie verder uitgewerkt zijn. Omwonenden ontvangen hiervoor weer een uitnodiging in hun brievenbus.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Verslag presentatie Werklustplein 139,4 KB
Spring naar begin van Bijlage-overzicht