Asfaltonderhoud Looweg

Het asfalt in de Looweg heeft aandacht nodig. Ook voldoet de afwatering nu niet. Op maandag 13 mei 2019 beginnen we met de werkzaamheden.

We brengen nieuw asfalt aan. Ook herstellen en vernieuwen we de bermverharding. In de bestaande goten herstellen we de afwateringsputten of we brengen deze aan. Plaatselijk herstellen we het straatwerk.

Planning

Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 mei voeren wij voorbereidende werkzaamheden uit. De Looweg is dan gewoon toegankelijk voor het verkeer. Voor het doorgaande verkeer is de weg afgesloten van maandag 20 tot en met vrijdag 24 mei. We beginnen dan met de werkzaamheden aan het asfalt. Op woensdag 22 mei is de Looweg helemaal afgesloten vanwege het aanbrengen van de asfaltdeklaag.

De overige werkzaamheden voeren we uit van maandag 3 juni tot en met vrijdag 21 juni.

Meer informatie

Heeft u vragen? Nee dan contact op met de heer Hans Kerssen van BAM: