Verleggen kabels en leidingen op het Wezenland

Vanaf maandag 27 mei verlegt de aannemer kabels en leidingen op het Wezenland. Dit is 1 week eerder dan gepland. De werkzaamheden op de afslag Karel de Grotelaan zijn namelijk eerder klaar.

Luchtfoto Wezenland en Keizer Karellaan

De aannemer werkt op het Wezenland ter hoogte van de 3 grote appartemenstgebouwen. De werkzaamheden vinden plaats in fasen, zodat de overlast beperkt is. Tijdens de werkzaamheden zijn er afsluitingen. De woningen zijn altijd vanaf 1 zijde van het Wezenland bereikbaar.

Zie de bewonersbrief (pdf, 300 KB) voor de planning en de specifieke afsluitingen.

Doorgaand verkeer wordt omgeleid

Doorgaand verkeer wordt met borden omgeleid via de Lebuinuslaan en de Margijnenenk. Wij informeren hulpdiensten en aanbieders van routeplanners over de afsluitingen, zodat automobilisten zich niet ‘vastrijden’.

Lijnbus 4

Tijdens de werkzaamheden rijdt lijnbus 4 om via Margijnenenk – Herman Boerhavelaan. Dit is dezelfde route als tijdens de afsluiting van de Karel de Grotelaan/Keizer Karellaan.

Ontwerp

Het Wezenland en de Keizer Karellaan zijn aan onderhoud toe. Het asfalt is versleten en de bestrating van het fiets- en voetpad is slecht. Beide worden vernieuwd om de weg veilig te houden. Dit geeft tegelijk kansen om de straat anders in te richten en te verbeteren.

Bekijk de ontwerpen en de impressies op www.deventer.nl/wezenland of www.deventer.nl/keizerkarellaan.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden van de nutsbedrijven, neem dan contact op met de heer E. Leijser (uitvoerder Van Gelder B.V.): telefoonnummer 06 - 13 46 44 33.

Voor meer informatie over het project Wezenland en Keizer Karellaan, kunt u terecht bij de heer H. van der Veen (Gemeente Deventer): e-mail: hj.van.der.veen@deventer.nl of telefoonnummer 14 0570.