Start herinrichting Prinses Marijkestraat

Vanaf 3 juni 2019 knappen we de Prinses Marijkestraat op. En dat doen we niet alleen. Bewoners helpen mee met het opbreken van de tegelverharding. Met het geld dat hiermee wordt bespaard, richten we een nieuwe speelplaats in.

Fasering werkzaamheden Prinses Marijkestraat

Helpt u op zaterdag 1 juni ook mee met het opbreken van de tegelverharding? Het opbreken gebeurt op meerdere zaterdagen en in kleine gedeelten. Zo blijft de Prinses Marijkestraat steeds zo goed mogelijk bereikbaar.

In fasen

De herinrichting van de Prinses Marijkestraat doen we in fasen. Zo is de overlast beperkt. Bekijk deze fasen, het werkgebied en de weken van uitvoering op de kaart (pdf, 440 KB). De werkzaamheden starten op 3 juni.

De Prinses Marijkestraat is geen doorgaande weg. Daarom plaatsen wij geen omleiding. De rijbaan wordt per fase afgesloten met een verkeersafzetting.