Fietsstroken breder op de Brinkgreverweg

De fietsstroken op de Brinkgreverweg worden verbreed en voorzien van rood asfalt.

De Brinkgreverweg tussen de Veenweg en Henri Dunantlaan / Oldenielstraat wordt heringericht. De werkzaamheden zijn van maart tot augustus 2019.

Naast ondergrondse verbeteringen aan riolering en kabels en leidingen, wordt de situatie voor fietsers aangepast. De fietsstroken worden verbreed en voorzien van rood asfalt. Gemeente Deventer geeft hiermee de fietser een veilige ruimte tussen het overige wegverkeer.

Radio-interview

Wilt u meer weten over de werkzaamheden aan de Brinkgreverweg, de duur en de gevolgen? Luister naar het radio-interview van Deventer radio en televisie (Drtv) met Bjorn Hendriks, projectleider van Gemeente Deventer.

Kijk voor meer informatie over het project op de pagina Brinkgreverweg.