Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Afsluiting viaduct Oxersteeg

Vanwege de verbreding van de A1 Apeldoorn-Azelo zijn er nieuwe viaducten gebouwd. Zo ook de Oxersteeg. De laatste werkzaamheden aan dit viaduct hebben plaats van maandag 13 tot en met vrijdag 17 januari 2020. Het viaduct is dan afgesloten.

Thumbnail

Er komt nieuw asfalt op het viaduct de Oxersteeg. Van maandag 13 tot en met woensdag 15 januari kunnen fietsers en voetgangers onder begeleiding van verkeersregelaars langs het werk. Op donderdag 16 en vrijdag 17 januari is dit niet mogelijk. Het viaduct wordt dan geasfalteerd. Er is een omleidingsroute aangegeven.

Het oude viaduct ‘Zwormer’ is vervangen door het nieuwe streekoduct ‘de Oxersteeg’, met aan de westzijde een ecopassage. Op deze manier worden de landgoederen Oxe en Banninck met elkaar verbonden. Dieren uit de omgeving kunnen hier veilig de A1 oversteken.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rijkswaterstaat: www.a1oost.nl.