Nieuw asfalt voor Holterweg en Snipperlingsdijk

Het asfalt op de Holterweg en de Snipperlingsdijk (van kruising Diezestraat tot kruising De Knoop) wordt vervangen. De werkzaamheden zijn van 24 tot en met 28 september.

Omwonenden hebben persoonlijk bericht ontvangen over het werk. Bekijk het huis aan huis bericht (pdf, 37 KB).

De voorbereidende werkzaamheden hebben plaats van maandag 17 tot en met vrijdag 21 september. Er wordt een doorsteek gemaakt in de middenberm van de Holterweg, ter hoogte van de kruising De Knoop. Tijdens de asfaltwerkzaamheden kan het verkeer hierdoor op 1 rijbaan in 2 richtingen blijven rijden. Op de andere rijbaan wordt dan gewerkt.

Deze voorbereidende werkzaamheden hebben telkens plaats van 09.00 tot 16.00 uur.

Buiten de spits

De werkzaamheden aan het asfalt zijn van maandag 24 september 19.00 uur tot en met vrijdag 28 september 16.00 uur. Op de kruisingen worden verkeersregelaars ingezet om het gemotoriseerde verkeer en de fietsers te begeleiden.

De aannemer werkt zoveel mogelijk buiten de spits: van 19.00 tot 06.00 uur. Het is helaas niet mogelijk om alles buiten de spits te plannen. Op donderdagochtend 27 september is er daardoor verkeershinder tijdens de spits. We adviseren gebruik te maken van de A1. Deze adviesroute wordt aangegeven met gele borden.

Opruimen

De doorsteek in de middenberm van de Holterweg wordt opgeruimd van maandag 1 tot en met vrijdag 5 oktober. Er wordt gewerkt tussen 09.00 en 16.00 uur.

A1

De werkzaamheden op de Snipperlingsdijk en de Holterweg zijn gepland in 2018, omdat Rijkswaterstaat dan nog niet begonnen is op de A1 bij Deventer. Hierdoor kan de adviesroute tijdens de asfaltwerkzaamheden via de A1 lopen.

Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.

Spring naar einde van Bijlage-overzicht
Dit is een overzicht van alle bijlagen behorende bij deze pagina.
Titel Grootte
Huis aan huis bericht asfalt Holterweg en Snipperlingsdijk 38,0 KB
Spring naar begin van Bijlage-overzicht