Werkzaamheden Walstraat aan kabelnetwerk

In de Walstraat zijn binnenkort werkzaamheden aan het ondergrondse netwerk van kabels. De straat is van maandag 19 tot en met woensdag 21 november afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Enexis, VolkerWessels Telecom en Ziggo voeren de werkzaamheden gecombineerd uit. Zo hoeft de straat maar 1 keer open en beperken we de overlast. De partijen onderhouden hun netwerk goed om storingen te voorkomen. Zij gaan daarom aan de slag met het elektriciteitsnet en de netwerkkabels.

Voetgangers

Voor gemotoriseerd verkeer is de Walstraat afgesloten van maandag 19 tot en met woensdag 21 november. Voetgangers kunnen wel gebruikmaken van de straat.

Bereikbaar

Het kan zijn dat uw pand soms wat moeilijk bereikbaar is. Vanwege de veiligheid maakt de aannemer de sleuven ’s avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht. Zo proberen we de overlast zoveel mogelijk te beperken voor u en het winkelend publiek. De aannemer doet er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden.

Brink

Zodra de werkzaamheden aan de Walstraat zijn afgerond, beginnen de werkzaamheden aan de Brink:

  • van maandag 19 tot en met donderdag 22 november;
  • van maandag 26 tot en met donderdag 29 november.