Naar home

Actueel

Deventer viert fietsen!

Comfortabel fietsen langs de Boxbergerweg

Tussen Deventer en Diepenveen loopt de Boxbergerweg. Ernaast ligt al tientallen jaren een vrijliggend, dubbelzijdig fietspad.

Lees meer

Van tegels naar asfalt op fietspad Rembrandtkade en Roland Holstlaan

Het fietspad langs de Rembrandtkade en Roland Holstlaan krijgt asfalt. Nu liggen er nog tegels. Het werk begint op maandag 31 oktober 2022.

Lees meer

Grote spoorvernieuwing in Deventer

In Deventer gaat ProRail het spoor flink vernieuwen. De grote piek van werkzaamheden is van 8 tot 24 oktober 2022: dan wordt er 16 dagen dag en nacht gewerkt.

Lees meer

Werkzaamheden Gorsselseweg, Koersenweg en Marsdijk Bathmen

Dostal Wegenbouw voert wegwerkzaamheden uit aan de Gorsselseweg, Koersenweg en de Marsdijk in Bathmen. De asfaltdeklaag wordt vernieuwd. Het werk wordt in 2 fasen uitgevoerd. (De blauwe en rode lij...

Lees meer

Werkzaamheden Boxbergerweg

Vanaf maandag 3 oktober 2022 voert Dostal Wegenbouw wegwerkzaamheden uit aan de Boxbergerweg in Diepenveen. De asfaltdeklaag wordt vernieuwd en het straatwerk van de inritten wordt weer netjes aang...

Lees meer

Werkzaamheden Veldkampsteeg

Van maandag 5 september tot en met vrijdag 23 september 2022 werken we aan het asfalt op de Veldkampsteeg.

Lees meer

Diepenveenseweg Deventer

Dostal Wegenbouw voert werkzaamheden uit aan de Diepenveenseweg in Deventer, tussen de Ceintuurbaan en de Hoge Hondstraat. Er wordt een beschermlaag op de asfaltlaag aangebracht, wat slijtage van d...

Lees meer

Snipperlingsdijk Deventer

Dostal Wegenbouw voert werkzaamheden uit aan de Snipperlingsdijk in Deventer. Er wordt een beschermlaag op de asfaltlaag aangebracht, wat slijtage van de weg tegengaat.

Lees meer

Olsterweg Diepenveen

Dostal Wegenbouw voert werkzaamheden uit aan de Olsterweg in Diepenveen. Er wordt een beschermlaag op de asfaltlaag aangebracht, wat slijtage van de weg tegengaat.

Lees meer

Rijsterborgherweg en Ceintuurbaan Deventer

Dostal Wegenbouw voert werkzaamheden uit aan de Rijsterborgherweg en de Ceintuurbaan in Deventer. Er wordt een beschermlaag op de asfaltlaag aangebracht, wat slijtage van de weg tegengaat.

Lees meer

Oranjelaan Diepenveen

Dostal Wegenbouw voert werkzaamheden uit aan de Oranjelaan in Diepenveen. Er wordt een beschermlaag op de asfaltlaag aangebracht, wat slijtage van de weg tegengaat.

Lees meer

Asfaltonderhoud Randerstraat in Diepenveen

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 15 juli 2022 pakken we de Randerstraat in Diepenveen aan.

Lees meer

Vernieuwing Stromarkt

De Stromarkt wordt vernieuwd. Deze maakt deel uit van de Lebuinuspleinen, die we opnieuw inrichten.

Lees meer

Laan van Borgele dicht

Tot eind juli is de Laan van Borgele afgesloten. We sluiten het voormalig Aupingterrein aan op de rijbaan. Ook wordt de gasleiding vervangen.

Lees meer

Fietspad langs de Margijnenenk

Tot en met vrijdag 10 juni 2022 werken we aan het fietspad langs de Margijnenenk. We gaan asfalteren.

Lees meer

Vernieuwing fietspad Overstichtlaan

Op het fietspad langs de Overstichtlaan vernieuwen we de verharding vanaf de rotonde Zwolseweg tot Het Vlier. Deze werkzaamheden duren tot en met vrijdag 13 mei 2022. Van donderdag 28 april tot en ...

Lees meer

Peilbuizen langs het Overijssels kanaal

Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) maakt plannen om het Overijssels kanaal tussen Deventer en Raalte opnieuw in te richten, zodat het voldoet aan Europese en landelijke regelgeving.

Lees meer

Herinrichting speelplein de Marke

Op 2 mei 2022 starten de werkzaamheden aan het speelplein aan de Marke. De herinrichting duurt ongeveer 5 weken.

Lees meer

Herinrichting Bernhard Dapperstraat

Op 25 april 2022 starten de werkzaamheden aan de Bernhard Dapperstraat. De herinrichting duurt 2 weken.

Lees meer

De Smidsgang is nu een stralende entree van de stad

De Smidsgang, een belangrijke entree van de stad, heeft een mooie metamorfose ondergaan. Donderdag 7 april 2022 hebben wethouder Frits Rorink en gedeputeerde Monique van Haaf de Smidsgang officieel...

Lees meer

Nieuwe verharding fiets-/voetpad Lebuinuslaan

Aan de noordkant van de Lebuïnuslaan, tussen de rotonde Laan van Borgele en de Karel de Grotelaan, zijn werkzaamheden aan het fiets-/voetpad. We vernieuwen de bestaande verhardingen.

Lees meer

Smidsgang mooier en aantrekkelijker

In de Smidsgang zijn werkzaamheden. We maken de steeg mooier en aantrekkelijker. De Smidsgang is daarvoor volledig afgesloten. De werkzaamheden duren tot medio maart.

Lees meer

Werkzaamheden Maasstraat

In de Maasstraat gaan we aan het werk met de riolering. Ook wordt er bestraat. De werkzaamheden zijn van 17 januari tot en met 18 februari 2022.

Lees meer

Uitstel afronding fietsroutes Het Roessink

De afgelopen maanden is gewerkt aan verbetering van de fietsroutes in Het Roessink. Een deel van deze werkzaamheden is gereed, maar de aansluiting van het Roessinkspad op het fietspad langs de Siem...

Lees meer

Verbeteren waterafvoer tunnel Oostriklaan

In de Oostriktunnel gaan we de waterafvoer verbeteren. De tunnel vindt u op de Oostriklaan bij het station Colmschate. De werkzaamheden zijn van 20 tot en met 22 december 2021.

Lees meer